Nieuws

Volledig nieuwsbericht

  • Managing Director Serge De Wolf

   - Fri 09/30/22 15:48:00
  • Serge De Wolf neemt vanaf 3 oktober de dagelijkse leiding over de 3 entiteiten van Vervaeke in België, Frankrijk en Luxemburg. Zijn aanstelling kadert in de verderzetting van de groeistrategie van onze groep om de top 3 van de belangrijkste tankvervoerders van West-Europa te betreden. Vervaeke is marktleider in België en de 4e belangrijkste speler in West-Europa.
    
   Na de overnames van de Nederlandse Van der Lee en Jan Dohmen resp. in 2017 en 2019, opereert Vervaeke op vandaag vanuit 13 locaties verspreid over 5 landen in de grootste chemiecluster van Europa.
    
   In het huidige economische klimaat waar er toch wat onzekerheid heerst, is het belangrijk alert te zijn voor opportuniteiten en snel te schakelen. Daarnaast staat onze sector voor een aantal fikse uitdagingen, zowel op vlak van het behouden en aantrekken van competente medewerkers maar ook wat innovatie en duurzaamheid betreft.
    
   Logistiek en gevaarlijke producten zijn de rode draad doorheen de carrière van Serge De Wolf. Naast eerdere functies als Algemeen directeur en CEO bij andere vooraanstaande transportbedrijven, is Serge De Wolf ook al geruime tijd Voorzitter van de ADR-commissie in België en Voorzitter van de werkgroep ‘Logistiek’ van de Belgische Associatie van Chemie Distribiteurs.
    
   De nieuwe Managing Director staat bekend als een inspirerend en pragmatisch leider die zowel tactische als strategische transformaties kan bewerkstelligen. Hij is ongetwijfeld de geknipte man om Vervaeke mee verder te leiden op de weg naar een nog stevigere positie als betrouwbare logistieke partner en werkgever en als voorloper in duurzaam ondernemen.

    

    
 • image
Terug naar nieuwsoverzicht

Wij zoeken :
Tankwagenchauffeurs voor de regio's Middelburg en Delft.

lees verder
Van Der Lee Haagweg 125, 2612 CR Delft