Nieuws

Volledig nieuwsbericht

  • Corporate Branding Van der Lee - Vervaeke Group (NL)

   - Thu 03/22/18 16:18:43
  • Corporate Branding Van der Lee - Vervaeke Group
    
   Beste partner,
    
   Vorig jaar hebben we een cruciale fase gekend in onze ontwikkeling met de overname van Van der Lee door de groep Vervaeke. Dankzij het samengaan kan ons bedrijf beroep doen op een breder netwerk en bijkomende diensten, evenals op de kennis en de technologische toepassingen die sterk voorhanden zijn bij de groep Vervaeke.
   Een jaar later zijn we danig in de weer om van de integratie van beide bedrijven een succes te maken. Wij hebben mogen ondervinden dat de samenwerking reeds vele vruchten oplevert. Maar belangrijker in onze ogen is het feit dat onze klanten deze bundeling van krachten als een positieve evolutie ervaren.
   Om deze dynamiek extra in de verf te zetten, hebben we besloten om onze “corporate branding” onder handen te nemen. Na een grondige strategische analyse van de identiteit van onze groep zijn we tot de slotsom gekomen dat een volledig nieuw, gemeenschappelijk logo voor heel de Vervaeke Group een positief signaal zal inhouden. Het zal niet alleen de herkenbaarheid van de Vervaeke Group ten goede komen, maar geeft ook aan dat wij de toekomstige opportuniteiten en uitdagingen met verenigde krachten tegemoet treden. Het resultaat hebt u nu in uw handen en we hopen dat u net zo enthousiast zult zijn als onze medewerkers.
   Samen met het nieuwe logo hebben we tevens een passende slogan bedacht die de kenmerken van onze organisatie combineert met de opportuniteiten en uitdagingen die in de toekomt ons pad zullen kruisen.
   “Leading the way” verwijst namelijk niet alleen naar ons baanbrekend werk tijdens de laatste decennia - met vele technische innovaties - maar ook naar het streven om als referentie op veiligheids-, milieu - en opleidingsvlak te fungeren binnen onze sector
   Een ander aspect van de “corporate branding” zijn de kleuren van onze nieuwe voertuigen Zowel de trekkers als de opleggers steken we voortaan in een nieuw jasje, waarbij het blauw, de kleuren van Vervaeke Group, alom vertegenwoordigt is - zie bijlage -.
   U merkt het, in alle opzichten willen wij u opmerkzaam maken dat er een frisse wind waait in onze organisatie met het uitbrengen van een nieuw logo en nieuwe kleuren. We maken ons op voor nieuwe uitdagingen en gesterkt door de steun van onze trouwe klanten zien we de toekomst met vertrouwen tegemoet.
   Met vriendelijke groeten,
    
   Frédéric Derumeaux
   Pim Rog
    
   CEO Vervaeke Group Managing Director
    
 • image
Terug naar nieuwsoverzicht

Wij zoeken :
Tankwagenchauffeurs voor de regio's Middelburg en Delft.

lees verder
Van Der Lee Haagweg 125, 2612 CR Delft